"Tasuta haridusega rikkaks ei saa"

Harry Tuul 21. september 2011, 13:15

„Seni kuni meil üliõpilased varaliselt kõrghariduse eest ei vastuta, ei ole meil viie rikkama riigi hulka võimalik saada,” ütles AS Mainori nõukogu esimees Ülo Pärnits tänasel Äripäeva konverentsil Äriplaan.

„Tasuta haridus on oma olemuselt sotsiaalabi. Abiraha ja toetuste kaudu ei saa tagada efektiivsust,” põhjendas Pärnits. Ta jätkas, et 10 aastaga töötavad 70% ülikooli lõpetanust haridusele mittevastaval erialal. Pärnitsa sõnul on nad oma grupis suunanud töötajad täiendõppesse. Selle kõrval on oluline elukestev õpe, sest keskkond muutub pidevalt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. September 2011, 13:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing