• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilvesel kaks uut nõunikku

  Uut ametiaega alustanud president Toomas Hendrik Ilves jätkab suuremalt jaolt senise meeskonnaga, ent palkas ka kaks uut nõunikku.

  Ilves kutsus enda julgeolekunõunikuks seni kaitseministeeriumi NATO ja Euroopa Liidu osakonna juhataja asetäitjana töötanud Andres Vosmani kui  NATO peakorteri kogemusega noorema põlve kaitseametniku.
  Soovides rõhutada kodanikuühiskonna olulisust, võttis Ilves vabakonnanõunikuks Uue Maailma Seltsi ühe eestvedaja Madle Lippuse.
  Teist ametiaega alustava Ilvese ajal jätkavad presidendi kantseleis enamus tema senistest nõunikest: kantselei direktorina Siim Raie, sisenõunikuna Heli Suvi, välisnõunikuna Margus Laidre, õigusnõunikuna Ülle Madise, majandusnõunikuna Ilmar Lepik, nõunikuna Olari Koppel, kultuurinõunikuna Jaanus Rohumaa, avalike suhete nõunikuna Toomas Sildam, nõunik-abina Mailis Neppo ja Piret Arukaevu ning Evelin Ilvese nõustajana Maimu Sibrits.
  Jätkuvalt on riigipea innovatsiooninõustaja Sten Tamkivi, presidendi mõttekoja nõustaja Toomas Kiho ja e-tervise nõustaja Madis Tiik. Lisaks nõustavad presidenti ka Märt Kivine ja Kaarel Tarand.
  Presidendi kantselei siseosakonna juhatajana jätkab Erki Holmberg, avalike suhete osakonna juhina Piret Pert, välisosakonna juhatajana Jana Vanaveski, protokolliosakonna juhatajana Piret Reintamm Benno ja raamatupidamisosakonna juhatajana Mai Piirmets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Lemmit Kaplinski: Tartu peab olema ka tööta-end-rikkaks-linn
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kutsume Tartu ettevõtjaid üles leppima kokku ja ühinema väärika palga deklaratsiooniga ja tagama, et Lõuna-Eestil on jõudu pakkuda ettevõtluses sisulist konkurentsi teistele Eesti piirkondadele, kirjutab Tartu linnavolikogu esimees ja sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Lemmit Kaplinski vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.