• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eestlased avavad Stockholmis büroohotelli

  "Eestist välja laienemise strateegia sai paika pandud niipea, kui Eestis jalad korralikult maha saime. Rendikontoriäri on rahvusvaheline. Seda peegeldab ka meie kliendibaas, kus on praegu kokku umbes 150 klienti ning neist umbes 80-85% on väljastpoolt Eestit. Praegu on aktiivsemad suhted selliste sihtriikidega nagu Rootsi, Soome, Läti, Leedu ja Ukraina, kuid kliente on meil ka Itaaliast, Norrast, Portugalist jne," selgitas ettevõtte üks omanikke ja Eesti haru juht Ragnar Everest.
  Rootsi laieneti ettevõtte teise omaniku ja Rootsi suuna juhi Ivar Veskioja initsiatiivil. Veskioja oli enne oma ettevõtte loomist Tavidi tütarettevõtte Tavex tegevjuht Rootsis.
  Ettevõte avab Rootsis kontori ametlikult 26. oktoobril. Samas esimesed kliendid on kuningriigi pealinnas juba büroopinna leidnud ja töö käib. "Kontor paikneb Stockholmis Eesti majas ning on peaasjalikult suunatud näoga Eesti poole ehk soovime eelkõige pakkuda tuge Eesti ettevõtetele Rootsi turule sisenemiseks, kuid loomulikult teenindame ka kõiki teisi. Rootsi ärimudel on sarnane Eestis toimivaga ehk teenustevalikus on neli peamist teenuseliiki: äriteenused, raamatupidamine, virtuaalkontor ja büroohotell," lisas juht.
  Ettevõte laienes oma jõududega ja käimas on aktiivsed läbirääkimised ka Soome, Läti ja Leedu suunal, et nendes riikides oma filiaal avada.
  1Office Eesti OÜ tegutseb Tallinna südalinnas Foorumi majas 2008. aasta augustist, pakkudes paindlikke virtuaalkontori ja büroohotelli lahendusi, raamatupidamist ning äriteenuseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.