Birjo Must • 3. november 2011 kell 10:39

Ansip väisab Vietnami ja Singapuri

Peaminister Andrus Ansip sõidab reede õhtul koos äridelegatsiooniga nädalasele visiidile Vietnami ja Singapuri, kus ta kohtub riigijuhtidega ja osaleb äriseminaridel.

Riigikantselei teatel on visiitide eesmärk eelkõige arendada riikidevahelisi majandussuhteid. Mõlemas riigis on peaministril kaasas ka äridelegatsioon, mille pani kokku Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.

Ansip kohtub Vietnamis Vietnami presidendi Truong Tan Sangi, peaministri Nguyen Tan Dungiga ja tööstus- ja kaubandusministri Vu Huy Hoangiga. Lisaks ka Vietnami Kommunistliku Partei keskkomitee peasekretäri Nong Duc Manhi, Vietnami Rahvusassamblee esimehe Nguyen Phu Trongiga. 7. novembril toimub ka Vietnamis äriseminar, kus tutvustatakse peaministriga kaasas olevaid ärimehi.

Singapuris kohtub Ansip samuti peaministriga, Lee Hsien Loongiga. Kolmapäeval, 9. novembril on Ansipil kavas kohtumine ka president Tony Taniga. Valitsusjuht avab 9. novembril ka Eesti-Singapuri ärifoorumi ning külastab Eesti aukonsulaati Singapuris.

Tagasi Eestis on valitsusjuht tuleva nädala neljapäeva hommikul.

Hetkel kuum