Kadrin Karner • 10. november 2011 kell 6:19

Ansipi visiidi lennupiletid maksid ligi 22 000 eurot

Peaministri kulukas Kagu-Aasia visiit ärritab kokkuhoidlikke kriitikuid. "Visiitidel sellistesse maadesse peab olema asjal piisavalt esinduslikkust," toetab aga majandusteadlane Heido Vitsur peaministri laia joont.

Delegatsiooni lennukipiletid läksid riigikantseleile maksma 21 994,34 eurot, kirjutas Õhtuleht. Majutuskulud olid jagatud Eesti ja võõrustajate vahel – Vietnam maksis nelja ja Singapur kuue delegatsiooniliikme eest. Majutuse lõplik maksumus alles selgub. 28-liikmeline äridelegatsioon kannab oma kulud ise.

Peaminister Andrus Ansip viibis 7.–9. novembrini visiidil Vietnamis ja Singapuris. Peale tavakohase saatjaskonna peaministri büroost ja välisministeeriumist oli Ansipiga kaasas esinduslik äridelegatsioon – kõik kokku 40 inimest.

 

 

Hetkel kuum