• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltika: börs lisas Baltika aktsiale vaatlusmärke põhjendamatult

  Baltika juhatus leiab, et NASDAQ OMX Tallinn juhatus on täna Baltika aktsiatele vaatlusmärke lisanud kiirustades ning põhjendamatult, teatas ettevõte.

  Baltika juhatus ei nõustu NASDAQ OMX Tallinn börsiteates avaldatud väitega, et Baltika ei ole teatanud, millised abinõud kavatseb ta võtta tarvitusele, et seltsi netovara suurus moodustaks vähemalt poole aktsiakapitalist.
  Baltika on avalikustanud, et neljanda kvartali ootuspäraste tulemuste korral on netovara aasta lõpuks taastatud pooleni aktsiakapitalist ning täiendavaid meetmeid ei ole tarvis rakendada. Need on tarvis kasutusele võtta üksnes juhul, kui neljanda kvartali tulemused on planeeritust nõrgemad. Neljanda kvartali prognooside muutumisel esitab ettevõtte juhatus seadusest tulenevate täiendavate meetmete tegevusplaani ettevõtte nõukogule ning ettevõte informeerib investoreid nõukogu poolt heakskiidetud tegevuskavast börsisüsteemi kaudu.
  ÄS § 331 kohaselt koostab juhatus majandusaasta aruande pärast majandusaasta lõppu. Majandusaasta aruannet auditeerib audiitor pärast majandusaasta lõppemist. NASDAQ OMX Tallinna börsi reglemendi kohaselt avalikustab emitent kvartaalselt oma majandustulemused, kusjuures avalikustatud majandustulemused on auditeerimata. Seadusest ei tulene järeldust, et kui kvartalis on netovara alla lubatud taseme, peab emitent viivitamatult kokku kutsuma erakorralise üldkoosoleku. Sellist järeldust ei saa teha ka antud asjas kohalduvatest äriseadustiku sätetest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?