• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silvano tulemused ootustest tugevamad

  Silvano FG 3. kvartali müügikäive võrreldes möödunud aastaga kasvas 18,2% 30,35 miljoni euroni, aruandeperioodi puhaskasumiks kujunes 8,35 miljonit eurot, mis on 92,4% tõus, kasum aktsia kohta kasvas 100% ehk 0,18 euroni, võrreldes 0,09 euroga möödunud aasta samal ajal.

  Silvanol oli tugev müük juulis, august, sealhulgas Valgevene turul. Tootmiskulude tase oli märkimisväärselt madalam tingituna Valgevene rubla kursi odavnemisest.
  9 kuu müügikasv võrreldes eelmise aastaga +19,5%. 9 kuu kogumüük 86,5 miljonit eurot. 9 kuu brutokasumi kasv, brutorentaabluse suurenemine 51,1%-ni, eelmise aasta samal perioodil 40,2%. Grupi 9 kuu EBITDA ulatus 31 miljoni euroni võrreldes 15,8 miljoni euroga eelmise aasta samal perioodil (see number ei sisalda ümberhindlusest tulenevat valuutakasumit). 9 kuu kasum mis sisaldab ümberhindlustest tulenevat valuutakasumit oli 33,64 miljonit eurot, sellest SFG aktsionäridele 27,64 miljonit eurot - vastavad näitajad 8,3 miljonit ja 6,9 miljonit 3 kvartalis.
  9 kuu müük turgudel: Venemaa 53,2 miljonit eurot ehk +29% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Vene turu osakaal 61,5% kogu müügist. Valgevene 21,9 miljonit eurot, +9% kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Valgevene turu osakaal 25,3%. Ukraina 4,8 miljonit eurot, +26% kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Ukraina turuosakaal 5,6%. Balti riigid 2,3 miljonit eurot, -45% müügi languse taga eelmise aasta võrdlusbaasis kajastatud toodete re-eksport Venesse, müük ühikutes Balti jaekaubanduses on kasvanud. Osakaal müügist 2,7%
  Poodide arv on kasvanud 42 kaupluse võrra esimese 9 kuu jooksul. Kokku on Grupil 53 oma brändikauplust ning 409 frantsiisipartnerite kauplust.
  2011. aastal on Silvano Fashion Group aktsionäridele välja maksnud 0,29 eurot aktsia kohta, mis 08. novembri aktsia sulgemishinna juures tähendab 8,5% dividenditootlust.
  LHV Pank ootas Silvano käibeks 29,0 miljonit eurot ja kasumi tõusu 3,5 miljonilt eurolt 5,9 miljoni euroni. LHV hinnasiht aktsiale 4,45-4,9 eurot.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.