• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbank tõstis Silvano hinnasihti poole euro võrra

  Swedbanki analüütik Risto Hunt tõstis Silvano FG oodatust paremate kolmanda kvartali tulemuste peale aktsia hinnasihti peaaegu poole euro võrra (4,40 eurolt 4,87 eurole) ning soovitab naistepesutootja väärtpaberit endiselt osta.

  Eile õhtul kolmanda kvartali tulemustega välja tulnud Silvano FG ületas Swedbanki ootusi nii käibe kui ka kasumi poolest. 30,3 mln eurone müügi kasv (18,8% tõus võrreldes aastatagusega) ületas 1,8 mln euro võrra panga prognoosi. 6,9 mln eurone kasumiprognoos sai ületatud aga koguni 2,5 miljoni euroga.
  Panga teatel on Silvano FG müük ruutmeetri kohta küll oodatult kahanenud, kuid prognoositust siiski poole väiksemas ulatuses. Ka hulgimüügi käive oli prognoositust suurem, kuna hoolimata müüdud toodete hulga vähenemisest on keskmise müüdud toote hind loodetust kiiremini kasvanud.
  Swedbank märgib veel, et Valgevene rubla nõrgenemise tõttu on eurodes võetuna tootmiskulud kahanenud ja brutomarginaal võrreldes aastatagusega kasvanud 39,4%-lt 56,3%-le.
  2012. aastaks ootab Swedbank Silvanole aga märkimisväärset kasumlikkuse langust. Kui ettevõtte käive peaks järgmisel aastal kasvama veidi üle kümnendiku, siis kasum peaks kukkuma tänavuselt 0,81 eurolt 0,46 euroni aktsia kohta.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: tugevad tulemused aitasid Dow päevasisese rekordini
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
S&P 500 ja Dow Jonesi indeksid lõpetasid kolmapäeva tõusuga, Dow jõudis ka uue päevasisese rekordini, sest börsifirmade tulemused on olnud oodatust paremad, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kuidas täpselt Enefit Greeni aktsiaga rikastuda?
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Raadiohommik keskendub neljapäeval Tallinna börsil kauplemist alustavale Enefit Greenile ja eile IPOst teatanud Hepsorile ning avalikustab Eesti aasta auto finalistid.
Iirimaale pagemine Oliver Kruudat Eestis pankrotist ei päästnud
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.
Tartu maakohus kuulutas täna välja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme, kunagise suurärimehe Oliver Kruuda pankroti, kuigi Iirimaa kõrgem kohus oli juba suvel Kruuda püsivalt maksejõuetuks kuulutanud.