LHV ootab Nordeconile kasumlikkuse paranemist

Raivo Sormunen 10. november 2011, 11:25

LHV kirjutab oma 2011. aasta kolmanda kvartali Balti börsiettevõtete prognooside kokkuvõttes, et pank ootab kolmandas kvartalis Eesti ehitusfirmade kasumlikkuse paranemist.

„Mõlemad ehitusettevõtted (Nordecon, Merko) näitasid eelmise aasta kolmandas kvartalis ärikasumit, kuid sealt alates on kasumlikkus järsult langenud. Meie jaoks on siiski olulisemal kohal näha paranemismärke võrdluses selle aasta esimese poolega ning ootame brutokasumlikkuse väikest paranemist võrreldes teise kvartaliga,“ märgirakse koondanalüüsis.

Nordeconile ootab LHV kolmandaks kvartaliks 45 miljoni eurost käivet, mida on 19% enam kui aasta eest. Möödunud aasta kolmanda kvartali 1,9 miljoni eurone puhaskahjum peaks asenduma 0,7 miljoni eurose kahjuminumbriga.

Nordecon tuleb oma kvartalitulemustega Äripäeva andmeil välja tänase börsipäeva lõpus ehk umbes kella 16 paiku.

Kell 11.15 maksis Nordeconi aktsia Tallinna börsil 0,97 eurot ehk 3% eilsest sulgemishinnast vähem. Miinuses olid nn Itaalia mure tõttu samal ajal aga ka kõik teised koduturu aktsiad peale Trigoni ja Järvevana, millega pole täna veel tehinguid tehtud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2011, 18:22

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing