• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  LHV: hinnang Nordeconi tulemustele on neutraalne

  Nordeconi majandustulemused olid üldiselt kooskõlas meie ootustega ning seega jääb investeerimistees samaks, kirjutas LHV analüüsis, soovitades aktsiat osta hinnaga 1,50-1,65 eurot.

  „Juhtkonnapoolne tuleviku väljavaade ehitussektorile oli samuti positiivsemaks muutunud ning on kooskõlas meie väljavaatega kogu sektoris,“ selgitas Kristo Oidermaa. „Vastavalt prognoosidele jätkasid ettevõtte majandustulemused aeglast paranemist. Lähikvartalitel ootame ettevõtte marginaalide jätkuvat kasvu, kui mängu tulevad uued ning kasumlikumad lepingud. Meie õiglase hinna vahemik Nordeconi aktsia kohta on 1,50-1,65 eurot ning soovitus osta.“
  Nordeconi müügitulu kasvas kolmandas kvartalis aasta baasil 29%, küündides 48,8 miljoni euroni, mida oli 8,4% oodatust rohkem. Pärast kahte eelmist negatiivset kvartalit tuli kolmanda kvartali brutomarginaaliks 1,5%, mis ületas LHV oodatud 1,3%-list marginaali.
  Perioodi puhaskahjumiks tuli 0,5 miljonit eurot, kuid ootasime kahjumiks 0,7 miljonit eurot. Kolmanda kvartali puhaskahjumis sisaldus ka kinnisvarainvesteeringu müük, mis tõi 0,2 miljonit eurot kasumit. Kui see tehing välja jätta, oleks puhaskahjumi näitaja täpselt LHV ootustele vastanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.