• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  LHV: Arco kahjum oodatust suurem

  Ootasime Arco Vara kolmanda kvartali kahjumiks 0,3 miljonit eurot, kuid tegelik kahjum ulatus koguni 1,7 miljoni euroni, sõnas LHV Panga vanemanalüütik Kristo Oidermaa.

  "Arco Vara kolmanda kvartali finantstulemused olid loodetust nõrgemad ning seda eelkõige ehituse üksuse suure kahjumi tõttu," märkis analüütik. Ta lisas, et perioodi kahjumiks oodati 0,3 miljonit eurot, kuid tegelik kahjum oli 1,7 miljonit eurot.
  "Tegevusmahtudes on Arco astunud sammu edasi ning seda näitab ka korralik 38,7%-line käibe kasv. Siiski pole tulude kasvuga kaasnenud kasumlikkuse paranemist ning kolmandas kvartalis jäid kõikide tegevusüksuste kasumlikkus eelmise aasta tasemetele alla," sõnas Oidermaa.
  "Kui teenindus ja arendus üksus püsisid kasumis, siis ehitus valdkonna 1,4 miljoni eurone kahjum (-33,8% marginaal) oli halb üllatus. Siiski peaks suur osa ehitusvaldkonna kahjumlikkest lepingutest juba lõpetatud olema, mis lubab positiivsemalt tulevikku vaadata," lisas analüütik.
  LHV soovitus Arco Vara aktsiale on Neutraalne.
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kokutajast Eesti parimaks koomikuks ehk kuidas nali andis Ari Matti Mustonenile elutahte
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.
Eesti professionaalseimaks koomikuks nimetatud Ari Matti Mustonen oli karjääri algusajal halb, kokutas ja oli enne esinemist närvis. Aastate pikkuse järjepideva töö ja enda pidevalt ebamugavatesse olukordadesse viimisega avastas ta, et nali on täitnud ta unistused ja andnud ka elutahte.