• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arco Vara kahjum 12kordistus

  Arco Vara kolmanda kvartali kahjum 12kordistus aastaga ja ulatus 36 sendini aktsia kohta, teatas ettevõte börsile.

  Kahjum kasvas 0,1 miljonilt eurolt 1,7 miljonile. Käive kasvas 34,5 protsenti, 7,8 miljonile eurole.
  Kõigi üksuste tulemused halvenesid. Teenindusdivisjoni 0,1 miljoni eurone ärikasum kahanes III kvartalis aastaga nullkasumiks. Arendusdivisjoni ärikasum vähenes 0,5 miljonilt eurolt 0,4 miljonile eurole. Ehitusdivisjoni 0,1 miljoni eurosest ärikasumist sai 1,4 miljoni eurone ärikahjum.
  2011. aasta üheksa kuuga sõlmiti uusi ehituslepinguid 7,9 mln euro väärtuses. Ehituslepingute järelejäänud maht on 2011. aasta III kvartali lõpu seisuga 8,6 mln eurot võrreldes 2010. aasta III kvartali lõpu 6,3 mln euroga. 2011. aasta III kvartali lõpu seisuga on suuremateks käimasolevateks ehitusprojektideks Loksa linna vee- ja kanalisatsioonitorustike projekteerimis-ehitustööd jäägiga 3,3 mln eurot, Tallinn-Muuga vee ja kanalisatsiooni trassid ja rajatised jäägiga 1,8 mln eurot ning vee- ja kanalisatsioonitorustike projekteerimis-ehitustööd Jõgeva ja Puurmani valdades jäägiga 1,9 mln eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.