• Jaga lugu:

  Michal: korruptsiooni ennetamine on odavam

  Justiitsminister Kristen Michali on isiklikult veendunud, et korruptsiooni ennetamine on kindlasti tõhusam ja odavam kui selle tagajärgedega tegelemine.

  Tänane Eesti Ekspressi kirjutas, et IRLi poliitikud Nikolai Stelmach ja Indrek Raudne võtsid kopsaka vaheltkasu Tallinna Sadama vara soodsa väljamüügi eest ajal, mil Raudne oli Tallinna Sadama nõukogu liige.
  Äripäev küsis Michalilt pärast Valitsuse istungit kommentaari, kuid minister jäi napisõnaliseks.
  Järgneb intervjuu Kristen Michaliga.
  Mida tuleks teha, et korruptsiooni ei tekiks riigiettevõtete nõukogudes?
  Selge. 
  Mida selleks tuleb teha ja kes selle eest vastutab?
  Selleks on seadused olemas, kuidas seda reguleeritakse. Ka antud juhtumi puhul, kui seal esineb korruptsiooni, siis minu teada on riigiprokuratuur teinud ka avalduse selle kohta, et algatatakse menetlus. Edasised küsimused võiksid olla neile. Korruptsiooniasjas üldisemalt, olen ma isiklikult veendunud, et korruptsiooni ennetamine on kindlasti tõhusam ja odavam kui selle järelnoppimisega tegelemine. Eks ta natukene inimeste eetikas, oskustes ja tasemes kinni ole.
  Kas Eesti Ekspressi loo valguses peaks Juhan Parts nüüd võtma poliitilise vastutuse ning ministri kohalt tagasi astuma?
  Teate, ma arvan, et selliseid küsimusi on kohane küsida temalt endalt.
  Teil endal ei ole seisukohta?
  Aitäh!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.