• OMX Baltic−0,06261,53
  • OMX Riga0,98878,13
  • OMX Tallinn−0,061 695,71
  • OMX Vilnius0,29988,7
  • S&P 500−1,735 408,42
  • DOW 30−1,0140 345,41
  • Nasdaq −2,5516 690,83
  • FTSE 1000,718 239,67
  • Nikkei 225−0,4836 215,75
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,91
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,00100,38
  • OMX Baltic−0,06261,53
  • OMX Riga0,98878,13
  • OMX Tallinn−0,061 695,71
  • OMX Vilnius0,29988,7
  • S&P 500−1,735 408,42
  • DOW 30−1,0140 345,41
  • Nasdaq −2,5516 690,83
  • FTSE 1000,718 239,67
  • Nikkei 225−0,4836 215,75
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,91
  • GBP/EUR0,001,19
  • EUR/RUB0,00100,38
  • 11.02.12, 16:19
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Selgusid Eesti parimad toidublogid

Retseptiportaal Perenaine.ee valis kolmandat korda Eesti parima toidublogi.
Eesti toidublogide TOP5 2011.
1. Siit nurgast ja sealt nurgast. Jätkuvalt tugev blogi, millest leiab nii magusat kui soolast, igapäevast kui pisut gurmee-laadset, aga mis peamine, blogi tehakse südamega ja ilma pealetükkiva edevuseta.
2. Tassike elu topelt koorega. Uus tegija meie blogimaastikul - nii ajalises, sisulises kui stilistilises mõttes. Andekas fotograaf. Lisaks retseptidele ja kokandusideedele jagab autor elamusi ka oma aiast ja jagab inspiratsiooni näiteks moosipurgi siltide tegemiseks.
3.-4. Sööme silmadega. Magusa poole kaldu retseptide ja isuäratavate fotodega blogi
3.-4. Kokkama Ragnega. üsna tuntud blogi Eestis ja autor tuntud ka kui linnuliha blogi eestvedaja.
5. Hea toit, parem elu. Meeldejääv rõõmsalt kollasena - palju karri-toite ja teisi aasia-päraseid roogi. Kaunid fotod peaksid nii mõnegi perenaise panema uusi maitseid katsetama.
Valikukriteeriumid olid (hindamine 5-palli süsteemis):Retseptide kvaliteet. Retseptid on usaldusväärsed, ei sisalda vigu ja "töötavad". Retsepti tegemise õpetus on arusaadav. Originaalretseptide osakaal on kõrge (ehk mujalt tsiteeritud retseptide osakaal väike).
Blogi sisukus. Blogi sisu paistab silma põhjalikkuse poolest nii mõne konkreetse teema kajastamises või ka lihtsalt retseptide lõikes.
Fotode kvaliteet. Fotod on "isuäratavad", neid vaadates tekib soov retsepti järgi proovida. Fotodelt on hästi aru saada, mis toiduga on tegu. Fotod on tehnilises mõttes kvaliteetsed (valgus, teravus, kompositsioon jne).
Blogi välimus. Blogipidaja on panustanud blogi väljanägemisele (omapärane ja stiilne templiit, teemad on lahterdatud, kasutusmugavus on hea, font, taust, retseptid hästi leitavad jne).
Aktiivsus aastal 2011. Blogi ei ole oma lugejat pikemaks perioodiks unarusse jätnud, postitustel on teatud regulaarsus.
Autor: 1321-aripaev

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 02.09.24, 14:25
Paljudel tööstus- ja laohoonetel jätkuvalt tuleohutusülevaatus tegemata: Forus on ettevõtetele oluliseks partneriks
Suurel osal tuleohutusülevaatuse kohuslastest on jätkuvalt ülevaatus tegemata. Päästeamet on viimasel ajal saatnud ettevõtetele hoiatusteateid. Foruse praktika näitab, et tihti pole ettevõtete juhid ja hoone haldjad kursis, millised tuleohutusnõuded peavad olema täidetud ning mis regulaarsusega tuleb seadmeid kontrollida. Valdavalt on murekohad objektidel sarnased.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele