Meelis Mandel • 2. märts 2012 kell 8:40

Soome leht: Mere on Läänemere mõjukaim nais-tööstusjuht

Soome majanduslehe Kauppalehti lisaväljaanne Optio on teinud Anne Merega pika persooniloo, kus nimetab teda Läänemere piirkonna mõjukamaks naistööstusjuhiks.

Rakvere Lihakombinaadi juhist emafirma HKScani Soome ja Baltimaade juhiks tõusnud Anne Mere vastutusel on üle 4600 inimese ja miljardi eurone käive, kirjutab Optio. „Selliste numbritega mõõtes on ta Läänemere piirkonna mõjuvõimsamaid naissoost tööstusjuhte.“

Optio kirjutab nii Mere õpinguaastastest Eesti taasiseseisvumise ajal, tema senistest kolmeaastastest töötsüklitest, Mere arvamusest soomlaste ja eestlaste kohta ning tema edasistest väljakutsetest.

„Peamine on, et asjad edenevad ja inimesed naudivad tööd,“ lausus Mere. „Kasv ja efektiivsus on äris vältimatud, kuid vähemalt mind huvitab rohkem see, kas masinavärk liigub plaanitult ja kas ettevõtte töötajatel on hea oma tööd teha.“ 

Hetkel kuum