• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia aktsia pöörane tõus

  Nokia aktsia on alates II kvartali tulemuste avaldamisest ja firma juhtkonna aktsiaostudest teatamisest tõusnud.

  Mõne nädala eest ostis Nokia aktsiat ka Soome börsiguru Seppo Saario, kelle börsiraamatud on avaldatud ka eesti keeles ja kes ka Tallinnas on börsimessil esinenud.
  "Ostsin kaks nädalat tagasi veidi Nokia aktsiat," kinnitas ta reedel. "Paistab, et negatiivsete uudiste maksimum on selja taga. Uued negatiivsed uudised ei ole enam aktsia hinda survestanud. Piisab mõnest positiivsest uudisest, et passimas investorid tuleksid ostma," põhjendas ta.
  "Millised on Nokia ellujäämisvõimalused, näitab vaid uus Windows Phone," lisas Saario. "Seni on tugevaim positiivne märk siseringi investorite aktsiaostud," märkis investor.
  Nokia aktsia on tõusnud 18. juuli põhjast 70 protsenti. Kui vaadata Nokia pikaajalist aktsia hinnagraafikut, on viimase aja äge aktsia hinnatõus vaevu märgatav. Aktsia oli väga kõvasti kukkunud ja nüüdne positiivne spekulatsioon on pigem virvendus veepinnal.
  Soomlastele läheb jätkuvalt Nokia korda, oli see ju nende rahvuslik uhkus ja nüüd kannatavad soomlased koondamiste käes.
  Loe pikemalt Nokia aktsia võimsast hinnatõusust tänasest paberlehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.