Kristi Malmberg • 21. september 2012 kell 7:17

Rosimannus: mõelge ise mingi lugu välja!

Mõelge ise mingi lugu välja, vastas poliitik ja ettevõtja Rain Rosimannus Äripäeva kommentaaripalvele.

"Arvestades Äripäeva poolt varem minu kohta kokkukirjutatut võiksin anda heatahtliku soovituse - aga mõelge ise välja mingi lugu, nii nagu te tegite siis, kui avaldasite järjepanu täielikku valet, et minust saab Eesti Energia nõukogu esimees, Eesti Raudtee juhatuse esimees, et ma olen Väo soojuselektrijaama salaosanik või et mul on pistmist mingite fosforiidiuuringutega," märkis Rosimannus.

Ta lisas, et ei tea, kas need olid Äripäeva toimetuse enda fantaasia viljad või "trükkisite sileda toruna ära mõne tolleaegse poliitilise konkurendi või PR-kontori sosinaid, aga küsiksin heatahtlikult - milleks nüüdki seda harjumuspärast faktivaba stiili muuta? Mina omalt poolt vabandan Äripäeva ees siiralt, et olen elanud valesti ega ole ühelegi teie toimetuses välja mõeldud "väärtushinnangule" suutnud pakkuda faktilist kinnitust."

 

Hetkel kuum