Ave Lepik • 2. oktoober 2012 kell 8:17

Vinni müüb spordikompleksi aktsiaid

Pärast pikka arutelu otsustas Vinni vallavolikogu panna müüki rahalistes raskustes Vinni spordikompleksi aktsiad.

Vinni vallale kuuluva aktsiaseltsi Vinni Spordikompleks 8000 aktsiat lähevad tervikuna müüki suulisel enampakkumisel, kirjutab Virumaa Teataja. Sealjuures aktsiapaki alghinda ei määrata, ostja kohustub tasuma spordikompleksi jooksvad kohustused 270 000 euro väärtuses ning jätkama osutatavaid sporditeenuseid vähemalt aastani 2021.

Vinni vallavalitsus kohustub omalt poolt sama aastani ostma spordikompleksi pakutavaid sporditeenuseid 63 912 euro eest aastas. Sellega tagatakse, et ka uue omaniku korral saavad lapsed tasuta ja Vinni valla elanikud soodsamalt ujuda,

Lisaks muudele kohustustele on ASil Vinni Spordikompleks veel laen, mis 31. augusti seisuga on 824 000 eurot.

Hetkel kuum