Ave Lepik • 5. oktoober 2012 kell 7:07

ETK uus juht

Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) uus juht Jaanus Vihand lubab konkurentidele tõsist meelehärmi tekitama hakata.

Vihand asub ametisse 15. oktoobril. Ühtlasi pikendas ETK nõukogu lepingut senise juhatuse liikme Janek Lepaga.

Vihand on juhtinud Bauhof Eestit, Rakvere Piima ning Rocca al Mare Suurhalli ning kuulunud erinevate ettevõtete nõukogudesse.

ETK nõukogu esimees Väino Sassi ütles, et ETK juhi konkursil jäid sõelale vaid kõige tugevamad. "Lõppvoorus valis ETK 19-liikmeline nõukogu hääletuse teel välja kaks sobivaimat kandidaati. Läbirääkimisi alustati esimesena Jaanus Vihandiga, kes sai ka eilsel nõukogu koosolekul enim hääli," selgitas Sassi.

Ta lisas, et ETK juhatus jätkab kaheliikmelisena. "ETK nõukogu otsustas eilsel koosolekul pikendada lepingut senise juhatuse liikme Janek Lepaga," kinnitas Sassi.

ETK juhatuse liikmeks nimetatud Jaanus Vihand ütles, et on tänulik ETK nõukogule võimaluse ja usalduse eest. „Selles töös saab olema palju tõsiseid väljakutseid, kuid olen kindel, et suudame koos ETK tublide inimestega veelgi enam rõõmustada oma praegusi ja uusi kliente ning teha tõsist meelehärmi konkurentidele. Minu eesmärk on tugevdada veelgi ETK Grupi positsiooni ning kasvatada organisatsiooni efektiivsust,“ lisas Vihand. 

Hetkel kuum