• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vihand: hakkame teistelt turgu võtma

  "Kavatseme turuvõitluses olla see pool, kes mitte turgu ei kaota, vaid pigem teiste käest turgu ära võtab," ütleb ETK uus juht Jaanus Vihand.

  “Vara veel,” ütles Vihand kommentaariks Äripäevale tema plaanide kohta uues ametis.
  Miks otsustasite kandideerida ETK uue juhi kohale?
  Sellepärast, et ETK tundub olevat ettevõte, kus on piisavalt väljakutseid – samas on piisavalt potentsiaali ja võimalusi. Usun, et see saab olema väga pingeline, kuid põnev töö.
  Milliseid muudatusi soovite edspidi ETK-s teha?
  Arvan, et sellistele detailsetele küsimustele on vara vastata. Loomulikult on mul oma nägemus, teatud punktid, mida esmajärjekorras tegema ja vaatama hakata. Aga mis need muudatused täpselt on, selgub, kui ma pisut ametis olen olnud ja asjadega põhjalikumalt tutvunud. Praegu on vara muudatustest rääkida.
  Pressiteate vahendusel ütlesite te, loodate teha tõsist meelehärmi konkurentidele. Mida selle all silmas peate?
  Mida selle all ikka silmas peetakse. Loomulikult kavatseme turuvõitluses olla see pool, kes mitte turgu ei kaota, vaid pigem teiste käest turgu ära võtab.
  Millises seisukorras te ettevõtte enda kätte saate?
  Jällegi – mul on selle kohta oma nägemus, aga see põhineb infol, mis ei ole kaugeltki täielik. Terviklikku hinnangut on praegu vara anda. Kui te mulle helistate umbes kuu aja pärast, siis oskan öelda.
  Olete olnud Ekspress Grupi turundusjuht, aga seda ei ole pressiteates teie CV-s nimetatud. Miks?
  Minu CV-s on see täiesti olemas. Saadetud pressiteates olid vaid mõned viimased töökohad välja toodud, Ekspress Grupp oli lihtsalt varasem töökoht.
  Kas teate ka, kes oli teie konkurent, keda viimases voorus võitsite?
  Saan aru, et lõppvoorus oli meid kaks. Kui maa õigesti aru sain, oli alguses viiskümmend inimest, kes oma andmed saatsid. Nende seast valiti välja mingi kogus, kes edasi said. Lõppvooru jõudis kaks, aga ma tõesti ei tea, kes koos minuga lõppvooru sai.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi