Indrek Kald • 10. oktoober 2012 kell 8:19

Korobeinik lõpetas autorendi oma firmalt

Eelmisel nädalal sai avalikuks info, et riigikogu liige Andrei Korobeinik rendib enda firmalt kuluhüvitiste eest autot, täna teatas ta autorendi lõpetamisest.

"Rendileping on alates reedest, 5. oktoobrist lõpetatud, sest ajakirjanduse hinnangul on selline leping küll juriidiliselt korrektne, kuid võib riivata ühiskonna õiglustunnet," vahendas Delfi Korobeiniku teadet.

Samuti märkis reformierakondlane, et hoolimata ligi kaheaastasest autorendist, puudub tegelikult tal endal juhtimisõigus.

Eelmisel nädalal kirjutati meedias, et portaali rate.ee loomisega miljonäriks saanud Andrei Korobeinik üürib kasutusrendilepingu alusel eelmise aasta aprillist enda osalusega firmalt Rate Solutions sõiduautot Honda Accord, tasudes selle eest igas kuus ligi 500 eurot oma kuluhüvitiste arvelt.

Hetkel kuum