Romet Kreek • 25. oktoober 2012 kell 13:01

SEB likvideerib fondi

„Oleme esitanud finantsinspektsioonile taotluse saada fondi likvideerimisluba ja teavitanud sellest fondi investoreid,“ ütles Sven Kunsing Geneerilise Farmaatsia Fondi likvideerimise kohta.

SEB Varahaldus otsustas fondivalitsejana likvideerida SEB Geneerilise Farmaatsia Fondi ja esitas finantsinspektsioonile 12. oktoobril fondi likvideerimisloa taotluse, seisab kirjas panga kodulehel. Fondi likvideerimist alustatakse pärast finantsinspektsioonilt loa saamist.

SEB Geneerilise Farmaatsia Fond investeerib geneerilisi ravimeid tootvatesse ja vahendavatesse ettevõtetesse. Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni osakaal investeeringutes on vähemalt 40%. Ülejäänud osa paigutatakse globaalselt, peamiselt USA-s kaubeldavatesse väärtpaberitesse.

Fondi juhtis Meelis Angerma.

Fondi aastane tootlus oli 9,54 protsenti. Fondi maht oli 2,5 mln eurot.

Hetkel kuum