Kristi Malmberg • 16. november 2012 kell 7:43

VIDEO: tollipunktis avastati üle 110 000 salasigareti

Maksu- ja tolliameti töötajad avastasid sel nädalal Koidula tollipunktis juhuveo bussi kontrollimisel 112 100 Venemaa maksumärkidega sigaretti.

Buss koos juhi ja reisijaga saabus Koidula tollipunkti kaudu Venemaalt Eestisse ning kumbki bussis olnud piiriületaja ei soovinud midagi deklareerida. Sõiduki esmakontrollimisel leiti kõrvalistuja istme alt suitsuplokk, mis oli kinni teibitud. Lisakontrolli käigus avastati bussisalongist topeltpõhi, millesse olid peidetud sigaretid. Sigarette leiti veel laes asunud peidikutest ja bussi uste seest. Kokku olid kaks piiriületajat erinevatesse peidikutesse pannud 112 100 erinevat marki Venemaa maksumärkidega sigaretti.

Juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlus, kohtueelset menetlust juhib Lõuna Ringkonnaprokuratuur.

Hetkel kuum