• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gnidin: mõtleme, kas kaebame BLRT teemal edasi

  BLRT Grupi väikeaktsionärid Mihhail Gnidin ja Valeri Kovalenko peavad enda ettevõtte BLRTHolding nimest välja jätma tähekombinatsiooni BLRT. Gnidini sõnul otsustavad nad edasikaebamise pärast kohtuotsusega tutvumist.

  "Tutvume lähiajal põhjalikumalt esimese astme kohtu otsuse motiividega ja otsustame seejärel, kas kaebame selle edasi. Kui edasikaebamisest loobume ja kohtuotsus jõustub, siis loomulikult täidame seda," vastas Gnidin küsimusele, kas nad plaanivad nime muuta ja mis edasi saab.
  HEA TEADA
  2012. aasta suvel asutasid kontserni BLRT Grupp aktsionärid Gnidin ja Kovalenko ettevõtte nimega BLRTHolding OÜ. BLRT Grupi teatel kinnitas Harju maakohus, et antud kaubamärk on kontserni BLRT Grupp intellektuaalne omand ja tähekombinatsiooni BLRT kasutatakse ainult kontserni kuuluvate ettevõtete nimedes, ning BLRT Grupil on õigus keelata teistel ettevõtetel unikaalse tähekombinatsiooni BLRT kasutamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.