Rivo Sarapik • 30. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Müüdud!

Swedbanki kinnisvarafirma Ektornet müüs edukalt panktoritavarana ostetud Targa Kodu maja korterid, mille investorid olid ka Skype´i asutajad.

Ektorneti juhatuse esimehe Meelis Šokmani sõnul müüdi korterid aasta võrra kiiremini kui alguses plaaniti.

Kinnisvaraspetsialistid kaks aastat tagasi Targa Kodu korterite turule tulles neile müügimenu ennustama ei tõtanud. "Kinnisvara puhul on siiski olulisem asukoht kui see, kas ja kui targalt on erinevad funktsionaalsused ära kasutatud. Muidugi lisavad nad olulist väärtust kinnisvarale, sest säästlikkus ja uudsus on kindlasti märksõnad uue põlvkonna arendusprojektide puhul," kommenteeris toona Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade tegevjuht Elari Tamm.

Swedbanki tütarettevõte ostis Targa Kodu maja 2009. aasta kevadel. Maja arendaja Prior Holding pankrotistus ja kompleks müüdi enampakkumisel 59 mln kroonise ehk ligi nelja miljoni eurose hinnaga. Ektornet investeeris objekti pool miljonit eurot.

Hoone investorite seas olid ka Skype'i asutajad, läbi investeerimisfirma Ambient Sound Investments.

Nn intelligentset maja asus 2007. aastal arendama OÜ Landscape Invest, mille ainuomanik oli Indrek Pitk.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum