Rainer Saad • 12. veebruar 2013 kell 11:33

Citadel: käes parim aeg investeerida Aafrikasse

Paranenud poliitilise olukorra ja stabiilsuse tõttu puhkeb Aafrika järgmisel kolmel aastakümnel õide ning praegu võib olla parim aeg kontinenti investeerida, usub Citadel Capital, mis on Aafrika suurim erakapitalifirma.

„Praegu on hea aeg alustada Aafrikasse investeerimist. Terve kontinent on sulle avatud, seal on oluliselt parem poliitiline keskkond kui 20 aastat tagasi ning see saab ainult paremaks minna,“ ütles Citadeli juhatuse esimees ja asutaja Ahmed Heikal.

Heikali arvates tasuks kõige rohkem investeerida Etioopiasse, Nigeeriasse, Egiptusesse, Keeniasse ja Tansaaniasse. „Aafrika on oluliselt paranenud ning see on äratanud ka kogu maailma tähelepanu.“

Kuigi korruptsiooni esineb küllalt sageli, on Heikali sõnul võimalik ettevõtetega teha äri ka ilma altkäemaksu maksmata.

 

Hetkel kuum