Kristi Malmberg • 12. märts 2013 kell 7:56

Vaata: ligi 500 pankrotis ettevõtet

Krediidiinfo avalikustas ülevaate mullustest pankrottidest, kokku pankrotistus 2012. aastal 495 ettevõtet.

Nimekiri pankrotistunud ettevõtetest:

 

 

 

 

123 TEENUSED OÜ1EHITUS OÜ3S ESTONIA AS4HOME OÜA&J OÜA&J TEHNIKA OÜA&L BÜROOTEENINDUS OÜA&U EKSPRESS OÜA.D. DECORS OÜA.R.GRUPP OÜABJA MUNA OÜABMEN OÜADELEA SALONG OÜAIAD JA MASINAD OÜAIAKOHVIK BASIILIK OÜAIASERVICE OÜAIR RESTORAN OÜAKA AUTO OÜAKADEEMIA HOSTEL OÜAKTON BALTIC OÜALCANDRA COM OÜALEKS-AUTO OÜALFACTO EHITUS OÜALIKON SERVICE OÜALLISSON HALDUS OÜALTOR PROJEKTID OÜAMD-TRANS OÜAMG - TEHNIKA OÜAMIREX VARA OÜAMPELOS OÜANDEKOR OÜANDIMON OÜANDSTONG OÜANNILO ASAR TRANSPORT OÜARGO LÄÄTS FIEARHIMET OÜARMOR OÜARTÜ TEHNIKA OÜARUKÜLA ARENDUS OÜASE EHITUSPROJEKT OÜASTROFOR OÜATLAS EESTI OÜAUGENBLICK OÜAURORA OUTVESTMENT OÜAUS OÜAUTOPESULA OÜB.S.A. OÜB.Y TEGEVUSED OÜBAASEHITUS OÜ27BAIERSEE OÜBALOU OÜBALT TRAVEL AGENCY OÜBALTEST EKSPERDID OÜBALTI EHITUSPARTNER OÜBASTET HOLDING OÜBCD INVEST OÜBEATRIX KIDDO OÜBETON EHITUS OÜBETOONITÖÖD OÜBI- INFO ASBIGMAX OÜBIM PLUSS OÜBINARY OÜBIO ESTOIL OÜBIOLEON OÜBLIZZARD OÜBLOSSERBERG OÜBLUE LAGUNA OÜBOXER BIO OÜBP LAHENDUSED OÜBRADAN DKL OÜBRAICONF OÜBRANDEL PARTNERS OÜBRANDWELL OÜBROKEN DENIM ORCHESTRA OÜBRUTAR OÜCAFE CAPRICE OÜCAFE OÜCARGOTRANS OÜCAROLA OÜCASAROSA OÜCHRISTMAS ROSE OÜCITYPLANT OÜCLARIS HOLDING OÜCORALSEED OÜCRAFTCENTER OÜCRYSTAL ESTATE OÜDAIVEX OÜDANV-PI OÜDAUCER EHITUS OÜDELJUAN ASDELLINGHAUSEN OÜDERINEL OÜDESTIM OÜDETAILPUIT OÜDIVEKSER OÜDK PUUVILI OÜDNEPROBALT INVEST OÜDOGGIE LASTEPOOD OÜDOUSON PLUSS OÜEASTSIDE OÜECOCOMFORT OÜECOFOREST OÜECOSTIL OÜEDI MOBILE SYSTEMS OÜEDNABAL OÜEEMG OÜ28EL. WMF OÜELECTROMIX OÜELEGANTE INTERNATIONAL OÜELEKTRIMONTÖÖR OÜELSAMAR OÜELUSTIIL SERVICE OÜEMOTIONS OÜENCORIUM ESTONIA OÜENTINA VK OÜE-NURK OÜERVIN EHITUS OÜESTER EHITUS GRUPP OÜESTFISH OÜESTOSTEEL OÜESTO-STYLE OÜEUROACTIVE OÜEUROFOREX GROUP OÜEUROSOLUTIONS OÜEUROTITAN OÜEUROVEOD OÜEUROWEST ASEVELIN REISID OÜEVMAR AGENTUUR OÜEVO BUILDINGS OÜEXCLUSIVE DESIGN OÜF1 AUTOTALL OÜFARKANTO OÜFARMI VAHENDUS OÜFARMO SM ASFARORE OÜFAROSAK OÜFASHIONABLE SUMMER OÜFASTLING GRUPP OÜFIKSATOL EHITUS OÜFILARON OÜFINE SERVICE OÜFIRMAPEOD OÜFIRSTMARK OÜFISH OÜFITVIBE SILUETT OÜFLAMAN INVEST OÜFLOCCOSA ASFOCUS EESTI ASFOLTER GRUPP OÜFORTESTAR OÜFORTMONT OÜFOSSIP OÜFRALLA OÜFUSIONET OÜGAISER-AUTO ASGAOZ OÜGARSEN BALTIC OÜGENKA PAHH OÜGHSS KINNISVARA OÜGILTVAR BALTIC OÜGLOBAL CLUB OÜGOODLAND HOLDING OÜGREEN TIMBER OÜ29GREENLAND VARA OÜGREENVISION HOLDING OÜGURMEEKÖÖK OÜHALTRANSA OÜHAMILTON OÜHANSACO OÜHANSAFI IMPEX OÜHANSAFOREST OÜHANSAOIL OÜHANZABETA OÜHEKTOR-LIGHT ASHELDE PM TOOTMINE OÜHELFER OÜHELLEM OÜHELME TRANSPORT OÜHH & SS OÜHITPOK OÜHMS SERVICE OÜHOBIKESKUS OÜHOLASERVIS OÜHUMAN FACTORY OÜILMARINE ASIMPEX GRUPP OÜINFELIO OÜINNOVATIVE PIPE SOLUTION OÜINT EHITUS OÜINTERGOLD OÜJANSI MATKAD OÜJAWILLA SOFTWARE OÜJUSSIKE OÜJÄRVE MÖÖBLITOOTMINE OÜKAARLI ÕIGUSBÜROO OÜKAATIKA OÜKADRIORU SILMAARSTID OÜKADUNELJAPÄEV KAUBANDUSE OÜKAEDOS OÜKALEVI SPORDIHALL OÜKARL & CASPAR OÜKARSI VEOD OÜKASE VABRIKU ASKAUR J.M. OÜKELLERT KAPITAL OÜKEMPENS OÜKENMARK EHITUSED OÜKESKKONNAEHITUSE OÜKESKLINNA JUUKSURID OÜKESORO KAUBANDUS OÜKIRJATARE OÜKIVIPROFF OÜKLAPSTER ARENDUS OÜKLIIMATEHNIKA ASKONSULT A&K OÜKOPAMEES OÜKOPRA OÜKORPUS REKLAAMI OÜKRAAVIMEISTER OÜKRIKE WORLD OÜKRUMLON OÜ30KRV INVEST OÜKRÕÕT OÜKT KEEVITUS OÜKUNKSMOOR OÜKUU AGENTUUR OÜKÕRKVERE ARENDUSE OÜLABSTAR BAAR OÜLAKI MOOTORITE OÜLAMBDASTAN OÜLANDROCK OÜLANDSCAPE PROJECTS OÜLASERCLINIC OÜLATVERA OÜLAURELIA KAUBANDUS OÜLEID-KAUBANDUS OÜLIHAMEISTER ASLINDA TRADING OÜLINNA KOHVIKUD OÜLIRENAK OÜLKP HALDUSE OÜLLOYD INVESTMENTS OÜLONTAN OÜLUIK OÜLUMERANG OÜLÕUNA KINNISVARAARENDUS OÜLÕUNA TOIDUAINETETÖÖSTUSE ASLÄÄNE EHITUS OÜM & V INVEST ASM.K. TRANS OÜMA BALTICS GROUP OÜMAA-ARENDAJA OÜMAAMÕÕDUKESKUS OÜMAARDU-TURG OÜMAHTER VESI OÜMAIFON BALTIC OÜMAJESTIC OÜMAKRUM MACHINE TOOLS OÜMALTEFOX OÜMAMAKO OÜMANO GRUPP OÜMARKO TERRASSIEHITUS OÜMARMOR GRUPI OÜMAROTSAK OÜMARTANDO OÜMAS METALL OÜMASAI BAREFOOT TECHNOLOGY EESTI OÜMEDILITE OÜMEES OÜMEESTEMAAILM OÜMEGERATO OÜMHL WOOD OÜMIKARETTO OÜMIKSAR ASMILDEKS OÜMIXLES OÜMKM TALLINN OÜMKS GRUPP OÜMODENA INVEST OÜ31MONTAZMETALL KM OÜMORGAN STUUDIO OÜMOTOGROUP OÜMOTOKODA OÜMUSTRÄSTAS OÜMÕISAKELDER OÜMYRSK TRADE OÜNEORANT OÜNEPTUNUS OÜNEXUS ASNORD REVAL VARAHALDUSE OÜNORDEXPO OÜNORDEXTRA OÜNOREXO MK OÜNOV FOREST GRUPP OÜNOVARESERV OÜNOVATEX ARENDUS OÜNOYO BALTIC OÜOFFEX SYSTEMS OÜOK WORKERS OÜOLECO EHITUS OÜOLEG-ELEKTRO OÜOLIIVI KOHVIKU OÜOLINGE OÜOLION OÜOMANDI OÜONEPOINT OÜORU ARENDUS OÜOSLO EESTI OÜP&M PALU OÜPALMEOS OÜPALMERS EKSPORT OÜPANKIIR OÜPANKRAT OÜPAPHOUSE OÜPEKA KAUBAD OÜPETERBURI TOOTMINE OÜPHNX OÜPLASTSYS OÜPORCELAX ASPORTUEST OÜPOSTIMAJA TOIDUBAARI OÜPRESECO OY EESTI FILIAALPRIMETIME OÜPRIMUS PR OÜPRIMUS SAARE OÜPRIVA TRADING OÜPROANT OÜPROEHITUS OÜPROFIFOTO OÜPROFIT PLUSS OÜPROJEKTEHNIKA OÜPT INVEST ASPUIDUSELLID OÜPULTMEN OÜPÕHJAKAARE OÜQUALITYONE OÜQWE MÖÖBLIMAJA OÜ32R.T TOITLUSTUSE OÜRADOLAIN OÜRAHVUSVAHELISTE KULTUURIVAHETUSPROGRAMMIDE KESKUS EVMAR OÜRALATONG OÜRAMHABA ASRAMIGULO OÜRAMMEL GROUP OÜRANDAUER OÜRANNAKARU OÜRAUMAKS GRUPP OÜRE:PI:N MEDIA OÜREDS CENTERS OÜREGULAR BUILDER OÜREHE PAGAR OÜREISSER TRADE OÜRENEK OÜRESPOLINK OÜREVAL & KO OÜREVAL TRADING PARTNERS OÜREVALMAN OÜRIFA FASSAADID OÜRIGUAL OÜRIHTI PROJEKT ASRINTEL GRUPP OÜRIVELLEST OÜRIVEREST GRUPP OÜROMMERTON OÜROOT OÜROSSMIT GRUPP OÜROSTVERIX OÜROTANG GRUPP OÜROVERAS OÜRT TRANS OÜRT-POWERGRUP OÜRÜÜTLI AUTOKOOL OÜSAAREMAA GOLFI ASSAAREMAA TEABELIIN OÜSAARTE SOOJUSPUMBAD OÜSABBERG OÜSAFETY SYSTEM ESTONIA OÜSAKAX ASSAMBASTAR OÜSAMBLA PUIDU OÜSAMETINE OÜSANESTO GRUPP OÜSAVI VARAD OÜSCANDIC EXPRESS OÜSEMIRAMIS ASSEN MANAGEMENT OÜSENTIMENTO OÜSERICA PABERI- JA TRÜKIAKTSIASELTSSETTINGS OÜSEVLI GRUPP OÜSHIPLOAD OÜSHIPSERVICES OÜSILVERNORD OÜSINILILL-TARTU OÜSIRDEN AUTO OÜ33SISETURISMI EKSPERT OÜSISIBO OÜSKULPTUURISTUUDIO OÜSMARTAGENT TECHNOLOGY OÜSOGNARE INTERIOR OÜSOONISTE HORSES OÜSOOSEPA LASTEAED OÜSORBA ASSOTAPOTA OÜSPORDIPARTNER OÜSRC LAEVATEENINDUS OÜSTANEK OÜSTAR MODUL OÜSTARCHAT OÜSTARMARK OÜSTEREOTÜÜP OÜSTIFF JM OÜSTONEHOLM OÜSTONEMARK OÜSTONEPLUS OÜSTONERON OÜSUNLINK ARENDUS OÜSUNVISION OÜSUPERFOODS NATURAL WORLD OÜSWISS NAHRIN EESTI OÜSÕRVE PUIT OÜSÄDEKUNINGAS OÜZUBR OÜZVIRBULIS OÜT.J. TRANSPORT OÜTALLMAC TOOLS OÜTALWEST PARTNER OÜTAMGARAGE OÜTANAMERA OÜTANEVA OÜTANIMA OÜTARVEST ASTEED & INFRA OÜTEENEKS TULUNDUSÜHISTUTELLINGUTE RENT OÜTERELEKTRO OÜTERMOFUL OÜTESTOMER OÜTFP AGENTUUR OÜTIGERTOP OÜTIMMO PUUTÖÖKODA OÜTOIDUKLUBI OÜTOOMPEAMAJA ASTOP CLEAN SERVICE OÜTOP MEALS OÜTORRES TEEHOOLDUS OÜTOTAL INKASSO OÜTRANS EDE OÜTRANS WORLD SHIPPING OÜTRANSSTOP OÜTRAVOLTA OÜTREBAST OÜTRIALTO HOLDING OÜ34TSC AUTOÜLEVAATUS OÜTVTÜ TEENUS OÜTW-VIP SALES OÜTÕNIS KIVILAHT FIEUNITRANS GROUP OÜUUSTEE OÜVAJ KAUBANDUS OÜVALGED JA PUNASED OÜVALTOLOONIA OÜVANDEL OÜVARANDEEL INVEST OÜVARAVANA OÜVARIOMAR OÜWATER SER NO-DIG OÜWEBSITEMILL OÜVEIKO'S STEELWORKS OÜVENDERSON OÜVENIA OÜWEROL TEHASED ASVESOL GRUPP OÜVESSENTAL OÜWESTMENT OÜWG OILTRADE OÜVICRON INVESTMENT GROUP ASWILDTAG GRUPPE OÜVINCISTO OÜWINDHOF OÜVIRMALEN OÜVIRU KONSORTSIUM OÜVIRU MÖÖBEL OÜWIRU RAAMATUÄRI OÜVKI JUHTIMISE OÜVL AED OÜVMV IMPEX OÜVOLKSER HV OÜWOODNOR OÜWSP TALONE OÜVÄIKEMAJADE EHITUS OÜÕIGUSVASTASELT REPRESSEERITUTE KAITSE BÜROO OÜÜHING EUROHANKEDEMA JA LAPSE KESKUS MTÜGARAA?IÜHISTU KOMBI NARVAEESTI KRISTLIKU NELIPÜHI KIRIKU KADRINA KOGUDUSPOLIXENA ARENGUKESKUS MTÜKORTERIÜHISTU KUNDA MERE 1FÖÖNIKS MTÜERAKOND EESTI KRISTLIKUD DEMOKRAADIDKORTERIÜHISTU UEXKÜLLI MAJAKRISTIINE SPORDIKESKUS MTÜATEEN SA

Hetkel kuum