Romet Kreek • 25. märts 2013 kell 12:09

Nordecon sai Narvas 15miljonilise lepingu

Nordecon sõlmis Narvas ehituslepingu, mille hind on üle 15 miljoni euro.

Ehitustööd algavad tänavu aprillis ning lõpevad tuleval suvel, teatas ettevõte börsile.

Nordecon ASi juhatuse liikme Avo Amburi sõnul on ASTRI Keskus Nordeconi jaoks  tuttav koht, sest ka kaubanduskeskuse eelmist etappi ehitas samuti Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte. „Hea meel on tõdeda, et seegi kord osutus meie pakkumine tellija jaoks sobivaimaks.“

Tööde käigus lammutatakse osaliselt olemasoleva kaubanduskeskuse ühekordne hooneosa ning rajatakse uus 3korruseline hoone, mis sisaldab kokku ligikaudu 19 000 ruutmeetrit uut kaubanduspinda. Samuti ehitatakse välja parkimismaja koos avatud parklaga pea 400 autole ning korrastatakse ümbritsevad tänavad.

 

Hetkel kuum