Ave Lepik • 13. mai 2013 kell 10:57

Hesburger tasus Eestis maksudena üle 2 miljoni

Hesburger tasus möödunud aastal Eestis maksudena 2,18 miljonit eurot, aasta varem tasus ettevõte makse 1,92 miljonit eurot.

Hesburgeril on Eestis 31 restorani, valmistutakse 32. restorani avamiseks. Kokku on praegu Baltikumis 99 ja Soomes 270 Hesburgeri restorani. Ettevõte on aktiivses arengufaasis ning möödunud aastal investeeriti arendustegevusse Balti riikides 9,9 mln eurot. Hesburgeri restoranides töötab kolme riigi peale kokku 1060 inimest, aasta jooksul lisandub sadakond uut töökohta.

Hesburger on 1966. aastal Soomes rajatud perefirma, mille asutasid Heikki ja Kirsti Salmela. Täna juhivad 235,6 miljoni eurose aastakäibega Hesburgeri restoraniketti nende pojad Kari ja Marko Salmela. Lisaks Soomele ja Balti riikidele on Hesburgeri restoranikett esindatud ka Saksamaal, Venemaal ning Ukrainas.

Hetkel kuum