Laura Mallene • 5. juuni 2013 kell 11:13

Vallbaum ei usu Ojulandi süüd

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum sõnas Reformierakonna juhatuse koosolekult tulles, et ei usu europarlamendi saadiku Kristiina Ojulandi süüd häälteskandaalis.

Vallbaumi otsustas juhatus erakonnast mitte välja heita. Ta kinnitas, et jääb oma sõnade juurde. "Mina oma arvamusi ei muuda," teatas Vallbaum.

"Kui kohus leidis, et ma ei ole süüdi, et ma ei ole teinud seda ettepanekut, ei ole osalenud selles, siis ju siis nii on. Ootan selle ära ka kirjalikult, ma ei kuulnud otsust – sumin oli nii suur," sõnas Vallbaum.

Vallbaum märkis, et ei usu Kristiina Ojulandi süüd. "Eks ikka on kahju. Alati on kahju, kui keegi lähedastest välja visatakse või ära läheb. Samas on ka Taimi Samblikust kahju – ta tegi oma tööd hästi, välja arvatud need kaks juhtumit, mis ta on välja mõelnud," kinnitas Vallbaum.

Hetkel kuum