Rivo Sarapik • 5. juuni 2013 kell 13:26

Savisaar häälteskandaalist: me ei kasuta selliseid meetodeid

"Me ei ole kunagi kasutanud valimistel erakonnas niisuguseid meetodeid," kommenteeris Keskerakonna juht Edgar Savisaar Reformierakonna häältepettuse skandaali.

Delfile antud intervjuus sõnas Tallinna linnapea, et sellist skandaali Keskparteil ei ole olnud. "Loodan, et ei tule ka," ütles ta.

Eesti Ekspress kirjutas möödunud nädalal, et pahaaimamatud Lääne-Virumaa vanainimesed osalesid enda teadmata peaminister Andrus Ansipi partei juhatuse moodustamisel Reformierakonna sisevalimistel 2011. aastal. Skandaaliga on seotud europarlamendi saadik Kristiina Ojuland, ettevõtja ja Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum ning erakonna Lääne-Viru arendusjuht Taimi Samblik. Neist esimese viskas erakond täna enda seast välja.

 

Hetkel kuum