• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Homsest võib naelkumme kasutada

  15. oktoobrist võib sõidukitel kasutada naastrehve. Öö- ja hommikutundidel temperatuuri langedes võivad teed kohati muutuda libedaks.

  „Lubatud suurimat sõidukiirust ei maksa iga ilmaga ja igal ajal taga ajada,“ selgitas Maanteeameti liiklusekspert Villu Vane, kelle sõnul võivad ilma jahenedes miinuskraadid koos õhuniiskusega tekitada öö- ja hommikutundidel teepinnale musta jää, mille olemasolust teel võib aru saada alles auto käitumisest, ehk siis sellest, kui sõiduk ei allu enam juhi tahtele.
  Ettevaatlik tuleks olla metsavahelistel teelõikudel, kus märja teepinna kuivamine toimub aeglasemalt, sildadel ja viaduktidel, kus külmumine toimub kiiremini; ristmike kiirendus- ja aeglustusradadel või kohtades, kus toimub rohkem pidurdamisi ja kiirendamisi, ning eraldatud sõidusuundadega maanteede teisel sõidurajal, kus väiksema liikluse tõttu toimivad libedustõrjematerjalid aeglasemalt.
  Talverehve tuleb kasutada detsembris, jaanuaris ja veebruaris ning naastrehve tohib kasutada 15. oktoobrist 31. märtsini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.