Rainer Saad • 31. oktoober 2013 kell 8:54

Ostusoovitus

Swedbank kordas OEG aktsia tugevat ostusoovitust ning ütles, et ootab kasiinofirma online-segmendi käibele ja kasumlikkusele suuremat kasvu.

"Tõstame enda Läti hasartmängumaksu prognoosi 2014. aastaks, kuna järgmise aasta eelarves on tehtud ettepanek tõsta maksu 10%. Tõstame ka enda ootust online-segmendi käibele ja kasumlikkusele. Vähendame enda Itaalia kasvuprognoose, kuna ootasime kolmandas kvartalis mõningaid märke uute kasiinode avamisest," teatas Swedbank.

Ühtlasi langetas pank OEG järgmise aasta käibeprognoosi 169 miljoni euroni, kuid jättis EBITDA prognoosi 48 miljonile eurole.

"2014. aasta EV/EBITDA 5,6x ja P/E 10,1x juures näeme OEGd väga atraktiivsena, kui arvestada selle kasvu ja dividendipotentsiaali. Säilitame enda tugev osta soovituse koos 2,25eurose hinnasihiga," teatas Swedbank.

 

Hetkel kuum