• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinki konkurent kasvatas käivet

  Tallinki konkurent Viking Line suurendas kolmandas kvartalis nii käivet kui kasumit. Ettevõtte sõnul on konkurents suur ning see on jätkuvalt survestamas hindasid.

  Viking Line’i kolmanda kvartali käive suurenes võrreldes möödunud aastaga 156,4 miljonilt eurolt 164,4 miljoni euroni. Emaettevõtte aktsionäridele kuuluv kasum suurenes 16 miljonilt eurolt 18,8 miljoni euroni. Tegevustulu kasvas 21 miljonilt eurolt 26,6 miljoni euroni.
  „Konkurents Vinking Line’i teeninduspiirkonnas on suur ning see survestab jätkuvalt hindasid. Turu kasv on väga aeglane,“ ütles Viking Line enda majandusaruandes.
  Selle aasta üheksa kuuga suurenes Viking Line’i turuosa võrreldes möödunud aastaga 33,7 protsendilt 34,4 protsendini. Sama perioodiga veeti  4 998 757 reisijat, mis on 144 432 reisijat rohkem kui eelmine aasta samal ajal. 
  Kontserni tervikkäive majandusaasta esimesel üheksal kuul oli 419,7 miljonit eurot (mullu 389,5 miljonit eurot). Reisijateveo müügitulud kasvasid 7,9% võrra 389,7 miljoni euroni ning kaubaveo müügitulud 5,3% võrra 27,1 miljoni euroni. Kasum, arvestades reisiparvlaev Isabella müügist saadud tulu, oli peale maksude maksmist 20,7 miljonit eurot (aasta varem 1,7 miljonit eurot).
  Tänu tegevuse tõhustamisele ja Viking Grace'i edule usub Viking Line'i juhatus, et 13. veebruaril 2014 avaldatavates terve majandusaasta numbrites võib kontsern näidata paremat tulemust kui eelmisel aastal – ning seda ka Isabella müügist saadud tulu arvestamata jättes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Tesla aktsia on kevadest alates jõuliselt taastunud
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Raadiohommikus: miski ei ole enam endine!
Esmaspäeva hommik tuleb eriline! Kes on valimiste võitjad ja kaotajad? Kes haarab võimu pealinnas? Kuidas mõjutavad kohalike valimiste tulemused koalitsiooni Toompeal? Milline poliitiline jõud võidab üleriigilises arvestuses ja mida räägib see tähtede seisust tulevasteks riigikogu valimisteks?
Esmaspäeva hommik tuleb eriline! Kes on valimiste võitjad ja kaotajad? Kes haarab võimu pealinnas? Kuidas mõjutavad kohalike valimiste tulemused koalitsiooni Toompeal? Milline poliitiline jõud võidab üleriigilises arvestuses ja mida räägib see tähtede seisust tulevasteks riigikogu valimisteks?