Rainer Saad • 19. november 2013 kell 8:50

SEB Tallinki soovituste osas muutusi ei teinud

SEB ütleb analüüsis Tallinki kolmanda kvartali tulemuste kohta, et Läänemere piirkonnas on turuolukord jätkuvalt nõrk ning eriti on Tallinkit negatiivselt mõjutanud konkurentsi suurenemine Soome-Rootsi liinil. 

„Tallink teatas oodatust nõrgematest kolmanda kvartali tulemustest. EBITDA oli 73 miljonit ja see oli 6% alla meie ootuste. Suurim pettumus olid pardal tehtavad kulutused (restoranid ja poed), millele prognoosisime käibeks 147 miljonit eurot. Tegelik number vähenes aga 143 miljoni euroni,“ ütles SEB enda analüüsis. „Me säilitame Tallinkile enda BB reitingu ja stabiilse väljavaate,“ lisas SEB.

Tallinki võlakirjade kohta ütles SEB, et nende hinnad on pärast oktoobri noteerimist tõusnud ning nende hind käitub sarnaselt võrreldes teiste sama reitingu ja tähtajaga võlakirjadega. SEB säilitab Tallinki võlakirjadele enda neutraalse soovituse.

Hetkel kuum