• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Accori teine katse Eesti hotelliturul külvab skepsist

  Pärast ebaõnnestumist 2000. aastal haub rahvusvaheline hotellikett Accor taas Eesti turule sisenemise plaani, kuid majutussektori eestvedajad on enne kindlate lepingute sõlmimist skeptilised.

  "Tallinn on rahvusvahelistele hotellikettidele atraktiivne sihtkoht. See, et hotelliketid käivad siin otsimas hotelliomanikke, kes tahaksid osta rahvusvahelistelt kettidelt ostu- või frantsiisilepinguid, on toimunud nii juba 20 aastat. See, et Accor tuleb kahe hotelliga Eestisse, on kellegi unistus niikaua, kuni pole sõlmitud ühtegi kindlat lepingut," kommenteeris kauaaegne Eesti hotellide ja restoranide liidu ning Nordic Hotels Estonia juhatuse esimees Feliks Mägus.
  Rahvusvahelise hotellifrantsiisi Accoriga lepingu sõlminud kinnisvarainvesteeringutega tegeleva Palmgrupp OÜ juhatuse liige Janno Rokk ei soovi samuti sündmustest ette tõtata ning kommenteerida Accori kahe hotelli reaalset ehitamist Eestisse enne, kui projektile on leitud konkreetne rahastus.
  Küll lisas Rokk, et kahte tüüpi hotellid Adagio ja Ibis on planeeritud ühele krundile aadressidel Hobujaama 12 ja Hobujaama 14a kolmetärnihotellidena. "Praegu oleme teinud vaid kavatsuste protokolle, plaan on veel liiga toores, et öelda kindlalt, et nüüd nad tulevadki," sõnas ta.
  Accor on tegutsenud Eestis ka kümmekond aastat tagasi. Aastal 2000 sulges Tallinnas uksed Grand Hotel Mercure, mida opereeris toona Accor/Devimco. Oma esimesel tegutsemisaastal oli neljatärnihotelli Grand Hotel Mercure hotellitubade täituvus vaid 40 protsenti, mis oli toona üks Tallinna madalamaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.