Indrek Kald • 31. jaanuar 2014 kell 9:11

Raskekahurivägi Keski majanduskonverentsil

Eesti majanduse tulevikuvõimalusi vaagival Keskerakonna konverentsil esinevad mitmed Eesti suurettevõtjad.

Endine Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik räägib tulevase uue valitsuse väljakutsetest majandusalal valitsusperioodil 2015-19. Standardi suuromanik Enn Veskimägi käsitleb tööturu ja kutseõppe probleeme ning võimalusi. Kunagine BNSi juht Oleg Harlamov arutleb, kuidas ja miks oleme jõudnud olukorda, millega keegi pole rahul.

Transiidiärimees Arnout Lugtmeijer transpordi ja logistika sektori tugevdamisest. Tartu ehitusettevõtja Raivo Ranna annab nõu, kuidas peaks arenema ehitusturg 2015-20. Ekspankur Jüri Mõis arutleb, mida teha, et kümne aasta pärast oleks Eestis rohkem talente.

LHV analüütik Heido Vitsur räägib, milline on või võib olla 2020. aastal maailm, milles peame toime tulema. Riigikogu liikme Kalev Kallo teema on Eesti merenduse perspektiiv 2020. aastatel. Keskerakondlane Jaan Õmblus annab teada, mis on Eestist järel 2020ndateks aastateks, teatas keskerakond.

Täna kell 14 Tallinnas Jaan Poska majas algava konverentsi "Eesti majanduse väljavaated 2020. aastatel" avab Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Konverents toimub Keskerakonna ja Tallinna linna koostöös.

Hetkel kuum