Marta Jaakson • 6. veebruar 2014 kell 14:40

Nordea Eestil uus juht

Nordea pank teatas täna oma klientidele, et 1. veebruaril astus Nordea Eesti juhina ametisse Andreas Laane.

Laane on Nordeas tegutsenud 2007. aastast, mil asus juhtima Nordea äriklientide panka. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ja magistrikraadi ärijuhtimises Stockholmi majanduskoolis (Stockholm School of Economics).

Pangajuhina soovib Laane, et inimesed oleksid õnnelikud. „Et nii meie töötajad kui kliendid oleksid õnnelikud, vähemalt pangaasjades. Läbivateks mõteteks on kindlasti ka stabiilsus ja tasakaal,“ teatas ta panga uudiskirjas.

Aastal 2014 panustab Nordea järjepidevalt suhtepanga strateegiasse ning soovib olla kliendile kõige lähemal olev ja kõige sõbralikum pank Eesti turul.

Aprillis läheb Nordea Eesti oma tegevuses üle Rootsi emafirma Nordea Bank AB filiaaliks. Juriidilise lihtsustamise mõttega toimuv üleminek ei too endaga kaasa mingeid muudatusi ei klientide ega töötajate jaoks.

Hetkel kuum