Indrek Kald • 10. veebruar 2014 kell 12:15

Kallas: segadus EASi juhtkonnas

Riigikogu majanduskomisjoni esimehe Kaja Kallase sõnul sisendab ebakindlust, kui suure maksumaksja raha jagamisega tegeleva üksuse juhtkonnas nagu EAS on segadus.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhid Taavi Laur ja Martin Hirvoja selgitasid täna majanduskomisjonile, miks juhid EASist kiiresti lahkuvad ning kuidas nõukogu probleemi lahendada soovib, samas Kallase sõnul komisjon palju vastuseid ei saanud, kirjutas ERR.

"Küll aga kinnitati meile, et EASi tegevus läheb normaalselt edasi, seal ei ole mingeid tõrkeid ja plaanid, mis on uueks aastaks nii ettevõtlussektori kui majanduse elavdamise seisukohalt, on huvitavad," lausus ta.

Teine reformierakondlane Arto Aas ütles, et kuigi EASi juhtide töö on väga prestiižne ja hästi tasustatud, pole majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi juhtimisel suudetud juba pikema aja jooksul selle organisatsiooni etteotsa leida stabiilset ja pühendunud meeskonda.

"Kui ühe väga olulise organisatsiooni juhtkonnas vahetuvad juhid iga aasta ja nende keerdkäikude kohta ei suudeta anda avalikkusele ega EASi enda töötajatele üheselt arusaadavaid selgitusi, siis on midagi selle organisatsiooni juhtimises kahjuks valesti," lausus Aas.

Hetkel kuum