• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parusk EASi juhi lahkumisest: tuli üllatusena

  EASi ajutiselt juhtinud Raul Paruskile tuli Taavi Lauri lahkumine Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhi kohalt üllatusena. Samas leiab Parusk, et teema kommenteerimine tema poolt pole eetiline.

  Vähem kui aasta töötanud EASi juhatuse liige Taavi Laur teatas, et lahkub isiklikel põhjustel ametist.
  Küsimustele vastab Raul Parusk: Täna tuli uudis, et EASi juht Taav Laur lakub ametist. Teie olete ka EASiga olnud seotud. Oskate mind äkki aidata, mis seal EASis toimub, et ükski juht ametis ei püsi, kas sisemised pinged?Mina sain eile uudise Taavi lahkumise kohta ja täna kell 6 istusin lennukisse, et ega ma ei oska seda kuidagi kommenteerida. Ilmselt ka kui oskaksin, siis see poleks kuidagi õige. Neid uudiseid peaks kommenteerima kas Taavi ise või siis teised sealt.
  Mõtlesin, et äkki oskate mind aidata.Ei ma ei oska seda praegu kommenteerida.
  Kas see uudis tuli teile üllatusena?Jah, tuli küll üllatusena. Sellist käiku ei oodanud.
  Kui teie EASi ajutine juht olite, kas teil tekkis konflikte nõukoguga või juhatusega?Minul ei olnud konflikte, kuid minul oli ka teistsugune töö kui pidevalt ametis olevatel inimestel, et minul oli võib-olla mõnevõrra lihtsam.
  Kas EASi juhatuse esimehe töö on raske ja pingeline töö?(naerab) Ma arvan, et iga töö on sedavõrd pingeline kuidas sa selle ise endale paika paned. Loomulikult EAS ei ole selles suhtes lihtne organisatsoon, ta on avalikkuse tähelepanu all, te ju ka jälgite, mis seal toimub – see võib-olla teebki seda kõige pingelisemaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.