Kalev Kallo: mis toimub EASis?

24. jaanuar 2014, 12:51

Riigikogu majanduskomisjoni liikme Kalev Kallo sõnul tuleb välja selgitada, mis põhjustel on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus suhteliselt lühikese aja jooksul kolm tegevjuhti kaotanud.

„Juhtide kiire lahkumine ning pidev vahetumine on ilmselgelt probleem. Tekib küsimus, mis põhjustel on mitmed võimekad inimesed otsustanud sellest tööst loobuda. Spekuleeritud on, et juhid ei püsi ametis põhjusel, et EASi nõukogu on IRLi mõju all ning on kohustus teha poliitiliselt suunatud otsuseid. Kui sihtasutuse politiseeritus leiab tõestust, tuleb probleemiga kindlasti tegeleda,“ märgib riigikogu majanduskomisjoni liige Kalev Kallo oma pressiteates.

Tuleval esmaspäeval on riigikogu ees majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, kes annab ülevaate EASi tööst ning räägib teiste teemade seas ka EASi matrjoðkade reklaamikampaaniast. "Siis on meil kindlasti võimalus uurida ka EASi juhtimisprobleemide kohta,“ loodab Kallo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2014, 12:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing