Paltsu suur nöök Ukrainas

27. veebruar 2014, 08:49

Riigikogu liikme ja ettevõtja Tõnis Paltsu suurejooneline kinnisvaraarendus Krimmis ei taha kuidagi vedu võtta- kord segab üleilmne majanduskriis, nüüd hirmsad rahutused.

Praeguse seisuga on Palts oma Krimmi kinnisvaraprojekti matnud ligemale kümme miljonit eurot isiklikku raha ning enam kui kuus aastat aega, kirjutab Eesti Ekspress. "Eks ma olen eriti viimasel ajal Ukraina uudiseid väga suure ärevusega vaadanud," nentis Palts. Tema sõnul pole projekt veel lootusetu, on krunt ja detailplaneering, nüüd oleks vaja raha.

Paraku peletavad uudised Ukrainast eemale ka kõige külmema kõhuga investorid. Siiski on Palts üllatunud, et senine võim nii kiiresti taanduma sunniti ja ta usub, et investeerimiskliima Ukrainas üldiselt nüüd oluliselt paraneb.

Krimmis võivad protsessid aga siiski vinduma jääda Paltsi hinnangul. "Ma ei tahaks uskuda, et Krimm Ukrainast päris lahku lööb, aga välistada ei saa muidugi midagi," ütles ta. "Praegu Ukrainas toimuv jama mõjub ärile väga halvasti. Suvel juba tundus, et asjad on läinud liikuma, nüüd on tuurid jälle maas."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. February 2014, 13:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing