Eestlased ostsid Rocca al Mare spordikeskuse

Rivo Sarapik 28. veebruar 2014, 16:42

Indrek Prants, Sven Mansberg ja Armin Kõomägi ostsid Askembla kasvufondilt välja Eesti ühe suurema tennise ja fitness keskuse - Rocca al Mare Spordikeskuse.

Askembla Growth Fund asutaja ja partner Christoffer Kurpatow selgitas, et huvilisi ostuks oli palju. "Parimat hinda pakkunud Spordikeskuse OÜ sai ettevõtte uueks omanikuks“.

Spordikeskuse ehk Coral Arendus OÜ ostis Spordikeskuse OÜ, mille omanikud on Indrek Prants, Sven Mansberg ja Armin Kõomägi. Müüjaks oli Askembla Growth Fund. Pooled on kokku leppinud, et tehingu hinda ei avalikustata, teatas ettevõte pressiteates.

Uuedomanikud plaanivad Rocca al Mare spordikeskusesse investeerida ning spordivõimalusi laiendada. Indrek Prantsi sõnul otsis ettevõte Tallinnas juba aastaid objekte, mille asukoht ning profiil oleksid vastupidavad majanduse erinevates tsüklites. "Plaanime investeerida lähiaastatel Coralisse, et kaasajastada kogu spordikeskust. Rocca al Mare Tennisekeskuse ning spordiklubide keti MyFitnessi kooslus on olnud elujõuline ning meie sooviks on pakkuda inimestele ka tulevikus veelgi laiemaid sportimisvõimalusi ühe katuse all."

Coral Arendus OÜ on Rocca al Mare Spordikeskuse omanik, keskuse kogu pindala on 9 800 m2. Suurimad rentnikud on MyFitness spordiklubi, Rocca al Mare Tennisekeskus, Sportland ning AMPS.

Askembla Growth Fund väljus selle tehinguga oma viimasest investeeringust Baltikumis. Viimase kaheteist kuu jooksul on fond müünud osalused Bauhofis (Baltikumi üks suurimaid ehitusmaterjalide jaemüüjaid); Starmanis (üks suurimaid tegijad Eesti telekommunikatsiooni turul), MyFitnessis (Eesti suurim spordiklubide kett); TD Baltics AS-is (Baltikumi juhtiv IT toodete hulgimüüja); Eesti Eine AS-is (Eesti suurim toitlustusteenuse osutajaid haiglate ja koolide segmendis) ja Klick Eesti AS (Eesti üks suurimaid digikaupade jaekette).

Askembla Growth Fund-i finantsnõustaja oli Redgate Capital ja juriidiline nõustaja advokaadibüroo TARK GRUNTE SUTKIENE. Tehingut finantseeris Nordea Bank Finland Plc Eesti filiaal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. February 2014, 16:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing