21. mai 2014 kell 10:44

Kadri Simson viskas Jürgen Ligile kinda 

Jürgen Ligi võiks lõpetada seljataguse lahmimise ning tulla väitlusele, ütles keskerakondlane Kadri Simson.

Simson esitas rahandusminister Jürgen Ligile väljakutse tulla väitlusele, kus räägitaks lahti Euroopa miinimumpensioni idee ja seda ümbritsevad müüdid. See aitaks tema sõnul vältida näotut tagaselja lahmimist, mida Jürgen Ligi meedia vahendusel viimasel ajal teinud on.

„Ligi on avaldanud arvamust, et üleeuroopaline miinimumpension on utoopia, ning peab tähtsaks vaid end lõhki laenanud Kreeka arvete kinni maksmist. Usun, et suudaksin lugupeetud rahandusministrile väitluse käigus selle idee selgeks teha ning ta silmad avada,“ sõnas Simson.

„Loodan, et Jürgen Ligi võtab südame rindu ning julgeb sel teemal väitlema tulla!“ ütles Simson.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum