Rootsi feministid teel Euroopa Parlamenti

Sirje Rank 25. mai 2014, 22:46

Rootsis paistavad esialgsetel tulemustel Euroopa Parlamendi valimiste suurimate võitjatena Rohelised ja feministide partei FI, Rootsi peaministri Moderaatide partei näib aga olevat saavutanud seniste ELi valimiste kõige kehvema tulemuse.

Tõenäoliselt pääses esmakordselt Euroopa Parlamenti ka paremäärmuslik ja immigratsioonivastane partei Sverigedemokraterna. Neile ja Rootsi feministide parteile näitasid esialgsed valimistulemuste hinnangud toetust 7% tasemel.

Rohelised said esialgseil hinnanguil 17,1% häältest. Moderaatidele prognoositakse vaid 13% valijate toetust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. May 2014, 22:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing