Google Street View uuendab tänavapilte

16. juuli 2014, 14:09

AS Regio kogub ja uuendab Eesti suuremates linnades Google Street View pilte ning lasermõõdistab objektide kuju ja liiklusmärkide infot.

StreetView rakenduses olevat pildimaterjali uuendatakse seekord vaid Eesti suuremates linnades, sõidetakse linnade keskosas ja suurematel tänavatel, autod liiguvad vaid mööda avalikke teid ja olulisi turismiobjekte, vahendas ERRi uudisteportaal.

"Oleme tegevuse kooskõlastanud andmekaitseinspektsiooniga ning hoiame ka edaspidi neid oma kavadega kursis. Enne, kui Google kasutab pilte oma StreetView teenuses, hägustatakse kõigi piltidele jäänud inimeste näod ja autode numbrimärgid ning piltide avalikustades luuakse võimalus esitada taotlus oma valduste hägustamiseks," kinnitas ERRile Regio müügijuht Tanel Ilves.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. July 2014, 09:56
Otsi:

Ava täpsem otsing