• Jaga lugu:

  Börs: turud näitasid väikest kasvu

  USA turud olid täna tõusuteel; tõusu juhtisid transpordi ja tehnoloogiaettevõtted. Turud kasvasid peale Venemaa presidendi lepitavaid kommentaare, mis hajutasid pisut pingeid Venemaa ja Ukraina vahel. 

  “Tundub, et me reageerime nüüd üha enam Euroopa ja Venemaa juhtumistele, kui millelegi, mis juhtub siin USA-s,” märkis The Lindsey Groupi turuanalüütik Peter Boockvar. “Meie majandusel läheb paremini, kuid see on siiski veel üsna segane,” lisas ta.
  USA börsid järgisid Euroopa aktsiaid, mis vähendasid oma kaotuseid ning sulgusid täna kõrgemal tänu geopoliitiliste pingete vähenemisele.
  Eurotsooni SKP kasv jäi siiski oodatust madalamaks.
  USA Tööministeerium teatas 311 000 uue töötu lisandumisest, mis ületas analüütikute prognoositud 295 000 lisandumist. Nelja nädala keskmine kasvas 2000 töötu võrra 295 750le, mis viitab jätkuvalt ebakindlatele tööturu tingimustele.
  Kohl kasvas 3,3% peale avalikustatud kvartalitulemusi, mis ületasid analüütikute ootused.
  Wal-Mart kasvas 0,4% peale müüginumbrite loidu kasvu ning oma kasumiprognoosi alandamist.
  Cisco Systems  kukkus 2,7% peale prognoosi, mille kohaselt müüginumbrid teevad väikese kasvu või jäävad samale tasemele.
  Warren Buffetti Berkshire Hathaway A-klassi aktsiad maksid börsil esmakordselt üle 200 000 dollari aktsia kohta.
  Dow Jones tegi täna 0,37% kasvu ning lõpetas päeva 16713,58 punktil. S&P 500 kasvas 0,43% ning sulgus 1955,18 punktil. Nasdaq kasvas 0,43% ning lõpetas päeva 4453 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.