Äripäev • 13. oktoober 2014 kell 7:09

Garri Kasparov maletab Tallinnas ettevõtjatega

Mullu märtsis toimus Tallinnas kohvikus Wabadus heategevuslik malesimultaan, kus Garri Kasparovi vastasteks olid toonased riigikogu liikmed Margus Tsahkna ja Andrei Korobeinik, ettevõtja Joakim Helenius, moekunstnik Katrin Kuldma ning teised malehuvilised.  Foto: Garry Kasparov

Male mitmekordne maailmameister Garri Kasparov aitab 19. oktoobril malesimultaaniga koguda auhinnafondi Euroopa noorte kiirmale meistrivõistluste toetuseks, mängides amatöörmaletajatega Eesti ettevõtjate, tippspetsialistide ja poliitikute hulgast.

Simultaani, kus osalevad kuni 20 mängijat, korraldavad Eesti Maleliit ja Kasparov Chess Foundation.

Euroopa noorte kiirmale meistrivõistlused toimuvad 12.-17. novembril Tallinnas Meriton Grand Conference & Spa Hoteli konverentsikeskuses.

Hetkel kuum