Eliisa Matsalu • 30. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Palo: tahame Tallinna Sadamaga võimalikult ruttu lepingut teha

majandus- ja taristuminister Urve Palo  Foto: Andres Haabu

Riigihangete vaidlustuskomisjon tegi parvlaeva hanke uurimises riigile positiivse otsuse, ütles majandus- ja taristuminister Urve Palo täna valitsuse pressikonverentsil.

Majandus- ja taristuminister Urve Palo ütles täna valitsuse pressikonverentsil, et riigihangete vaidlustuskomisjon tegi parvlaeva hanke uurimises riigile positiivse otsuse. Samuti teatas rahandusministeerium möödunud nädalal, et lõpetas järelevalvemenetluse majandusministeeriumi parvlaevade riigihanke üle ega leidnud menetlusliigi valikul rikkumist. Palo sõnul tahab riik sõlmida lepingu Tallinna Sadamaga nii ruttu kui võimalik, kuid selleks peab riigihangete vaidlustuskomisjoni otsustest möödas olema vähemalt 14 päeva.

Palo lisas, et tema teada on Saaremaa Laevakompanii esitanud ka kolmanda vaidlustuse riigihangete otsuse kohta ja on võimalik, et kogu protsess läheb kohtusse välja. „Oleme selleks valmis,“ ütles Palo.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt