18. november 2014
Jaga lugu:

Taxify murdis Helsingi turule

Taxify Helsingis
Taxify Helsingis  Foto: Erakogu

Eestis loodud Taxify mobiilirakendus tegi läbimurde ja käivitas teenuse Soome pealinnas Helsingis, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.

Taxify teatel käivitab ettevõte tänasest tasuta taksotellimise võimaluse Helsingis koostöös kohaliku suurima taksofirmaga Kajon. Siiani on Helsingis takso tellimine dispetšerkeskuse kaudu maksnud mitu eurot.

Taxify on käesoleva aasta suvest otsinud koostöövõimalusi Soome dispetšerkeskuste ja taksofirmadega. Mitmed Eesti taksofirmad on samuti kaalunud Soome turule laienemist, aga keeruline regulatsioon on seda seni takistanud.

Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt